përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Steinhöfel, Andreas

.

steinhoefel andreas 2Andreas Steinhöfel u lind në vitin 1962 në Battenberg. Ai punon si përkthyes, recensues dhe skenarist; por mbi të gjitha është autor i shumë librave për fëmijë e të rinj që kanë marrë disa çmime. Për Rico, Oskar und die Tieferschatten është vlerësuar, ndër të tjera, me "Çmimin gjerman të letërsisë për të rinj". Në vitin 2009, Andreas Steinhöfel-it iu dha çmimi letrar "Erich Kästner", në vitin 2013 u nderua me "Çmimin e Posaçëm të Çmimit gjerman të letërsisë për të rinj" për të gjithë veprën.

partner projektesh

traduki partners 2014 d