përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Ihlau, Olaf

.

ihlau olafOlaf Ihlau u lind më 1942 në Königsberg. Prej më shumë se tridhjetë vjetësh gazetari dhe doktori i shkencave sociale raporton për gjendjen politike në Indi dhe Afganistan dhe është kështu një nga njohësit më të mirë gjermanë të këtij rajoni me rëndësi kyçe gjeopolitike. Olaf Ihlau ka qenë për gjashtëmbëdhjetë vjet me radhë drejtues departamenti në të përjavshmen Spiegel, së fundi shef i departamentit të jashtëm.

partner projektesh

traduki partners 2014 d