përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Mayr, Walter

.

mayr walterWalter Mayr u lind më 1960 në Aichach. Prej dy dekadash ai punon në revistën e përjavshme Spiegel, temat kryesore të tij janë Ballkani dhe Evropa Lindore. Walter Mayr ka drejtuar zyrën e Spiegel-it në Vjenë dhe përfaqësinë në Moskë. Prej shpërbërjes së Paktit të Varshavës dhe shpërthimit të luftërave në ish-Jugosllavi ai disa dhjetëra herë ka bërë udhëtime në Evropën Juglindore. Në vitin 2005 ai u vlerësua me çmimin “Henri Nannen”.

partner projektesh

traduki partners 2014 d