përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Brater, Jürgen

.

brater_juergen
© Walter Breitinger
Dr. Jürgen Brater, ka lindur më 1948 në Frizinë lindore, më 1972 përfundoi studimet për mjekësi dhe stomatologji pranë universitetit të Erlangenit, me gradën e doktorit. Më 1976 hapi një klinikë të vetën dentare në Aalen. Prej vitit 1987 jep mësim në shkollat profesionale të Schorndorfit dhe Ellwangenit. Prej vitit 2003 mësimdhënie në biologji në gjimnazin e mbrëmjes të Ostwürttembergut. Autor në dy revista specialiteti. Botime të deritashme në libra "Lexikon für Patienten" (Ullstein-Verlag), "Knaurs Großes Gesundheitslexikon" (Drömer-Knaur-Verlag), "Lexikon der rätselhaften Kërpervorgänge" (Eichborn-Verlag), "Lexikon der Sexirrtümer" (Eichborn-Verlag), "Bier auf Wein, das lass sein" (Eichborn-Verlag), "Generation Käfer" (Eichborn-Verlag), "Kuriose Welt in Zahlen" (Eichborn-Verlag).

partner projektesh

traduki partners 2014 d