përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Hacker, Katharina

.

hacker katharina by www.schwichow.de© www.schwichow.deKatharina Hacker u lind më 1967 në Frankfurt mbi Main dhe aty kaloi fëmijërinë edhe rininë. Në Freiburg dhe Jerusalem ajo ka studiuar për filozofi, histori dhe judaistikë. Ajo ka punuar për shumë vite në Israel dhe prej vitit 1996 jeton si autore në Berlin. Romani i saj Die Habenichtse (titulli i përkthimit në shqip “Mjeranët”) u shpërblye në vitin 2006 me Çmimin Gjerman të Librit.

partner projektesh

traduki partners 2014 d