përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Petritsch, Wolfgang

.

petritsch wolfgang by ivana seperic katic© Ivana Šeperić KatićWolfgang Petritsch, aktualisht ambasador dhe përfaqësues i përhershëm i Austrisë te OECD-ja në Paris, ka qenë prej vitit 1999 deri më 2002, si Përfaqësues i Lartë i Bashkësisë Ndërkombëtare ka qenë administrator civil në Bosnjë-Hercegovinë, më parë ai ka qenë ambasador i posaçëm i BE-së në Kosovë dhe kryenegociator i evropianëve në negociatat e paqes së Rambujesë në Paris. Ai është autor ose bashkautor i shumë librave që janë përkthyer në shumë gjuhë, si dhe i artikujve të botuar nëpër vëllime të përmbledhura dhe revista ndërkombëtare.
Webfaqe

partner projektesh

traduki partners 2014 d