përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Maier, Andreas

.

maier schmitt by dontworry© dontworryAndreas Maier u lind më 1967 në Bad Nauheim të Hessenit. Ai studioi për filologji të vjetër, gjermanistikë dhe filologji në Frankfurt mbi Main dhe është doktor i filozofisë në fushën e gjermanistikës. Ai jeton në Wetterau dhe në Tirolin e Jugut. Andreas Maier banon në Frankfurt mbi Main.

partner projektesh

traduki partners 2014 d