përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Vor Taschendieben wird gewarnt

Welsh, Renate.

220 welsh taschendiebePercy-t aq nuk i jepet për të vjedhur, saqë e përjashtojnë nga shkolla e xhepistëve. Atij i vjen krupë, kur duhet t’i marrë dikujt diçka. As mësimi privat me të ëmën nuk e ndryshon këtë! Sa herë që Percy arrin të shkëputet prej saj, ai viziton Mrs. Morris dhe del shëtitje me qenin e saj. Dhe në shkollën e re Percy e ndjen veten mirë. Por një ditë ndodh diçka: Percy-n e rrëmbejnë – tre burra që duan ta bindin për të bërë një vjedhje në një shtëpi. Thua do të përfundojë mirë? E cilët janë këta burra? Një roman tërheqës e humoristik i autores së njohur austriake.

Vor Taschendieben wird gewarnt [Kujdes nga xhepistët] i Renate Welshit ka dalë në sllovenisht (sprovë për lexim), përkthyer nga Ana Grmek, nën titullin Pozor, žeparji! te botimet eBesede, Lubjanë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d