përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Welsh, Renate

.

welsh renateRenate Welsh u lind më 1937 në Vjenë. Ka studiuar për anglisht, spanjisht dhe shkenca shtetërore dhe që nga viti 1970 shkruan si libra për fëmijë e të rinj, ashtu edhe libra për të rritur. Vepra e saj është vlerësuar me disa çmime. Ajo jeton në Vjenë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d