përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Scholz, Aleks

.

scholz aleks by angela leinen© Angela LeinenAleks Scholz u lind më 1975 në Gera. Ai është astronom dhe punon në „Institute for Advanced Studies“ në Dublin, Irlandë, si bursant i Fondacionit “Erwind Schrödinger”. Ai merret kryesisht me gjenezën dhe krijimin e yjeve dhe planetëve. Veç kësaj, ai është redaktor i blogut „Riesenmaschine“.

partner projektesh

traduki partners 2014 d