përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Passig, Kathrin

.

passig kathrin ba matthias bauer© Matthias BauerKathrin Passig u lind më 1970 në Deggendorf dhe punon si gazetare dhe autore. Ajo është redaktore e blogut „Riesenmaschine“ dhe ka qenë për disa vjet me radhë drejtoreshë e Agjencisë Qendrore të Inteligjencës. Në vitin 2006 ajo fitoi në Klagenfurt çmimin „Ingeborg Bachmann“.


partner projektesh

traduki partners 2014 d