përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Stefanov, Simeon

.

stefanov simeonSimeon Stefanov u lind më 1986 në Sofje dhe ka studiuar filologji sllave me fokus në gjuhën serbe dhe kroate si edhe sllovenistikë në universitetin e Sofjes „Shën Kliment Ohridski“. Ai ka bërë disa përkthime të vogla për revista dhe konkurse; përkthimi i romanit Kad umrem da se smijem i autores Fadila Nura Haver, të cilin ai e ka bërë së bashku me Danail Stefanovin, është projekti i tij i parë i madh në përkthim.

partner projektesh

traduki partners 2014 d