përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

B. Isakovska, Kalina

.

bisakovska kalinaKalina Bunevska Isakovska u lind më 1970 në Shkup, Maqedoni. Pas përfundimit të studimeve për histori arti dhe arkeologji në qytetin e saj të lindjes, ajo punoi si koordinatore programi për arte pamore dhe si drejtore e qendrës së artit bashkëkohor në Shkup.  Që prej vitit 2009 ajo është redaktore në shtëpinë botuese “Blesok”. Ajo përkthen nga anglishtja, serbishtja dhe kroatishtja dhe është editore e serisë së librave për fëmijë e të rinj "Bušavko".

partner projektesh

traduki partners 2014 d