përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Liessmann, Konrad Paul

.

liessmann konrad paul Konrad Paul Liessmann, i lindur më 1953 në Villach, është profesor në Institutin e Filozofisë së Universitetit të Vjenës, eseist, kritik letrar dhe publicist kulturor. Më 2004 ai mori Çmimin e Nderit të Librashitësve austriakë për Tolerancë në Mendim dhe Veprim dhe më 2010 çmimin për libra tematikë „Danubius“. Në shtëpinë botuese “Zsolnay” ai përkujdeset për serinë Philosophicum Lech. Libri i tij Theorie der Unbildung (2006) ka qenë një sukses i madh dhe është përkthyer në shumë gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d