përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Anastasova, Bisera

.

anastasova biseraBisera Anastasova u lind më 1982 në Shkup (Maqedoni). Ka studiuar gjuhë gjermane dhe angleze në katedrën e përkthimeve të universitetit të atjeshëm dhe në vitin akademik 2004/2005 ka qenë studente këmbimi e DAAD-it në universitetin „Johannes Gutenberg“ në Mainz. Më 2007 ajo themeloi qendrën gjuhësore „Vortex“, ku punon deri më sot si përkthyese dhe mësuese. Nga gjermanishtja ka përkthyer deri tani vepra nga Konrad Paul Liessmann, Franz Kafka dhe Elias Canetti.

partner projektesh

traduki partners 2014 d