përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Jordanov, Nikola

.

jordanov nikolajNikola Jordanov u lind më 1944. Ai ka studiuar filozofi dhe punon që prej shumë vitesh si përkthyes nga anglishtja, gjermanishtja dhe frëngjishtja për revista dhe të përditshme të shumta. Veç kësaj, ai përkthen letërsi ndër të tjera nga Michael Connelly, James Patterson, Astrid Rosenfeld dhe Hans Fallada.

partner projektesh

traduki partners 2014 d