përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Moser, Erwin

.

moser erwinErwin Moser, i lindur më 1954 në Vjenë, ka publikuar libra të shumtë me ilustrime dhe për fëmijë. Großvaters Geschichten oder Das Bett mit den fliegenden Bäumen ka qenë në listën e përzgjedhur të Çmimit Gjerman të Letërsisë për të Rinj. Der Rabe im Schnee u nderua në Japoni me çmimin e preferuar „Owl“ dhe për Der Rabe Alfons Erwin Moser ka marrë çmimin „Rattenfänger“ të qytetit Hameln.

partner projektesh

traduki partners 2014 d