përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Samardžic, Goran

.

samardzic goranGoran Samardžic u lind më 1961 në Sarajevë, ku më vonë studioi për letërsi. Ai ka publikuar disa vëllime me poezi dhe prozë; për veprën e tij u nderua në Bosnjë-Hercegovinë me disa çmime. Samardžic është edhe bashkëpronar i botimeve Buybook, Sarajevë, ku edhe punon si drejtor programi. Ai jeton dhe punon në qytetin e tij të lindjes, në Sarajevë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d