përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Strsoglavec, Đurđa

.

strsoglavec djurdjaĐurđa Strsoglavec u lind më 1967 në Pregrada, Slloveni. Ajo ka studiuar në Universitetin e Lubjanës, ku edhe ka mbrojtur titullin e doktoratës dhe sot jep mësim në Institutin e Sllavistikës lëndët letërsi kroate dhe serbe si edhe përkthim. Ajo vetë përkthen nga gjuhë të ndryshme jugosllave në sllovenisht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d