përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Wofür die Worte fehlen

Philipps, Carolin.

214 phillips worteKristiani është gati 15 vjeç dhe jeton në një familje që duket normale. I ati e përkëdhel shumë dhe Kristiani e do të atin, kërkon të bëjë gjithçka në rregull. Por përse ai vazhdimisht ka ato dhimbje të tmerrshme në bark? Dhe duhet të ruajë të fshehta torturuese: “lojërat e burrave” të cilat e detyron t’i bëjë i ati prej vitesh. Vetëm kur djali i tij famull është në rrezik, Kristiani thyen heshtjen.

Wofür die Worte fehlen [Për çka mungojnë fjalët] i autores Carolin Philipps ka dalë në bullgarisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Dimitrinka Elenova nën titullin За какво думите липсват pranë botimeve Tonipres, Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d