përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Elenova, Dimitrinka

.

elenova ninaDimitrinka Elenova u lind më 1950 në Sofje, Bullgari. Studioi për gjermanistikë dhe që atëherë ka punuar si korrektore dhe redaktore nëpër shtëpi botuese, revista dhe si mësuese e gjermanishtes në gjimnazin e Sofjes. Për momentin ajo jep mësim në kurset e gjermanishtes për të rritur. Ajo deri tani ka përkthyer në bullgarisht artikuj revistash si dhe dy libra për fëmijë dhe të rinj.

partner projektesh

traduki partners 2014 d