përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Was Europa den Griechen verdankt

Szlezák, Thomas A..

203 szlezak europaTermat tona nga letërsia dhe filozofia, nga historiografia kritike dhe nga analiza politike, termin tonë të lirisë dhe konceptin tonë për sportin, kozmopolitizmin tonë dhe hapjen tonë parimore ndaj kulturave të huaja – të gjitha këto dhe të tjera Evropa ua falënderon grekëve të vjetër. Thomas A. Szlezák ka shkruar një „manifest kundër dijes gjysmake dhe meskinitetit kulturor“, shkruan Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Was Europa den Griechen verdankt [Për çfarë u falënderohet Evropa grekëve] i autorit Thomas A. Szlezák ka dalë në serbisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Irina Deretić nën titullin Šta Evropa duguje Grcima pranë botimeve Albatros plus, Beograd.

partner projektesh

traduki partners 2014 d