përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Simic Bodrožic, Ivana

.

simic bodrozic ivana by pixsell© pixsellIvana Simic Bodrožic u lind më 1982 në Vukovar (Kroaci). Ajo ka studiuar në Zagreb për letërsi kroate dhe filozofi. Vëllimin e saj të parë me poezi e publikoi në vitin 2005; që atëherë lirika e saj është botuar nëpër revista letrare ndërkombëtare. Për romanin debutues Hotel Zagorje [Hotel askund] ajo ka marrë disa çmime, ndër të tjera çmimin Kiklop (2010).

partner projektesh

traduki partners 2014 d