Shtyp

Stankovic, Slavoljub

.

stankovic slavoljub by milos jacimovic© Miloš JacimovicSlavoljub Stankovic u lind më 1968 në Smederevo (Serbi). Mbas studimeve për filozofi në Beograd ai u specializua për reklama dhe që atëherë ka zhvilluar me qindra fushata për marka serbe dhe ndërkombëtare si bashkëpunëtor i njërës prej agjencive më të mëdha publicitare të Beogradit. Romani i tij i parë The Box u bë film me të njëjtin titull. Split është romani i tij i dytë.

Uebfaqe