përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Čočkova, Ksenija

.

cockova_ksenijaKsenija Čočkova u lind më 1979 në Shkup, Maqedoni. Aty ajo studioi gjuhë e letërsi gjermane. Sot Ksenija Čočkova punon si përkthyese e lirë letrare dhe menaxhere kulture. Deri tani ajo ka përkthyer Bernhard Schlink, Urs Widmer, Siegfried Lenz, Christoph Hein, Elfriede Jelinek, Peter Handke, Sudabeh Mohafez, Iren Nigg si dhe poezi nga Uljana Wolf, Michael Krüger dhe të tjerë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d