përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Schädlich, Hans Joachim

.

schaedlich hans-joachim© Smalltown BoyHans Joachim Schädlich u lind më 1935 në Reichenbach të Vogtlandit. Studioi gjermanistikë në Berlin dhe Leipzig dhe punonte për Akademinë e Shkencave në Berlinin Lindor para se në vitin 1977 të shpërngulej në Republikën Federale. Për veprat e tij Hans Joachim Schädlich ka marrë një sërë çmimesh, ndër të tjerash çmimin Heinrich Böll, çmimin Hans Sahl, çmimin Kleist, çmimin “Schiller” për Kujtesën, çmimin Lessing, çmimin për Letërsi të landit Bremen dhe çmimin Joseph Breitbach.

partner projektesh

traduki partners 2014 d