përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Das Rote Buch

Jung, Carl Gustav.

39 jungSi një “Libër i kuq” i mistershëm hyri ai në literaturën për Carl Gustav Jung-un. Askush nuk pati rastin ta shohë, sepse kishte qenë vetë dëshira e autorit zviceran që ai të mos botohej. Afro pesëdhjetë vjet mbas vdekjes së tij erdhi koha për ta nxjerrë në publik këtë vepër kaq mbresëlënëse. Për vite me radhë psikologu i madh i thellësive ka shënuar në një ditar ëndrrat, vizionet dhe fantazitë e tij.

Das Rote Buch [Libri i kuq] i Carl Gustav Jung-ut është përkthyer në rumanisht (sprovë për lexim) nga Viorica Nişcov dhe ka dalë për botim nën titullin Cartea roşie pranë botimeve Trei, Bukuresht.

partner projektesh

traduki partners 2014 d