përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

BETON Spezialausgabe, 02

z07 betonEdicioni i tretë special i gazetës kritike serbe Beton i është kushtuar një dialogu ndërmjet autoreve dhe autorëve sllovenë nga njëra anë dhe ”të gjithë të tjerëve” nga vendet e ish-Jugosllavisë në anën tjetër – për tema si globalizmi, kriza në Europë, problemet nëpër këto vende që i kanë përjetuar nga afër konfliktet luftarake, nacionalizmin dhe ndryshimet në sistemin politik dhe ekonomik e që ende nuk kanë mbërritur “në Europë”.

BETON Spezialausgabe, 02 (edicioni-pdf) doli për botim me rastin e Panairit të Librit në Leipzig në Mars 2012.

partner projektesh

traduki partners 2014 d