përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Nicht Chicago. Nicht hier

Boie, Kirsten.

157 boie chicagoNjë qytet si shumë të tjerë. Diku këtu dhe sot.  Niklasi, një trembëdhjetëvjeçar terrorizohet nga një nxënës tjetër në shkollë. Ai quhet Karl dhe është i ri në klasë. Niklasi do të parapëlqente të mos i dilte përpara këtij Karlit, por zonja Rëmer, mësuesja, i ka ndarë temat për referate në mënyrë të atillë, që atij i duhet të bashkëpunojë me të.

Nicht Chicago. Nicht hier [Jo Çikago. Jo këtu] nga Kirsten Boie ka dalë në bullgarisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Lilia Ratcheva nën titullin Това да не ви е Чикаго! pranë botimeve Panorama plus, Sofie.

partner projektesh

traduki partners 2014 d