përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Der Westbalkan zwischen spanischer Monarchie und osmanischem Reich

Bartl, Peter.

173 bartl balkaniNjë libër për marrëdhëniet ndërmjet të krishterëve ballkanas me Evropën Perëndimore dhe planeve të tyre për kryengritje, si dhe për projektet pushtuese të princërve evropianë në fundshekullin e 16-të dhe fillimshekullin e 17-të.

Der Westbalkan zwischen spanischer Monarchie und osmanischem Reich: Zur Türkenkriegsproblematik in der Wende vom 16. zum 17. Jahrhundert nga Peter Bartl ka dalë në shqip (sprovë për lexim) nga Pëllumb Xhufi nën titullin Ballkani Perëndimor midis monarkisë spanjolle dhe Perandorisë osmane : mbi çështjet e luftës antiturke në kapërcyell të shekujve XVI dhe XVII pranë botimeve Dituria, Tiranë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d