përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

autorë

Shtyp

Bartl, Peter

.

bartl peterProf. Dr. Peter Bartl u lind më 1938 në Cottbus. Ai studioi sllavistikë, turkologji dhe histori të Europës Lindore në Göttingen dhe Mynih. Që nga viti 1980 ai është profesor në degën e Historisë së Europës Lindore dhe Europës Juglindore në Universitetin Ludwig-Maximilian të Mynihut.

partner projektesh

traduki partners 2014 d