përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Ymeri, Elda

.

ymeri eldaElda Ymeri u lind më 1975, në vitet 1994-1998 studioi gjermanistikë në Fakultetin e Gjuhësisë në Tiranë dhe në vitet 1998-2005 punoi për P+Z Engineering GmbH në Mynih. Që nga viti 2006 ajo punon në HEAD GmbH. Në vitin 2009 ajo përfundoi studimin MBA në shkollën e lartë FOM në Mynih. Elda Ymeri përkthen nga gjermanishtja dhe anglishtja në shqip. Ndër përkthimet e saj ka vepra të autorëve si Siegfried Lenz, Peter Handke, Harry Mulisch, Banana Yoshimoto dhe Robert Mclaim Wilson.

partner projektesh

traduki partners 2014 d