përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Kleine deutsche Geschichte

Schulze, Hagen.

schulze geschichteNga fillesat në Germania-n e romakëve e deri tek Gjermania e bashkuar dhe problemet e saj – Hagen Schulze rrëfen një histori të thukët, të gjallë dhe të përqendruar në thelbësoren. Ilustrimet e shumta të vëllimit janë më shumë se një shtojcë ilustruese, ato e ftojnë lexuesin edhe në një vështrim historik.

Kleine deutsche Geschichte nga Hagen Schulze ka dalë në shqip (sprovë për lexim) përkthyer nga Anila Shuka nën titullin Historia e Gjermanisë pranë botimeve Zëri, Pristhinë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d