përkthime nga, për në e në Europë Juglindore

përkthyes

Shtyp

Shuka, Anila

.

shuka anilaAnila Shuka u lind më 1970 në Vlorë, Shqipëri, studioi ekonomi dhe sociologji në Universitetet e Tiranës dhe Hamburgut. Më pas punoi si përkthyese, redaktore dhe moderatore për programet shqip të radiove Deutsche Welle (Bonn) dhe Westdeutscher Rundfunk (Köln). Nga 2002 deri më 2010 ajo punoi si korrespondente nga Berlini. Për  TRADUKI-n ka përkthyer në shqip Kleine deutsche Geschichte nga Hagen Schulze.

partner projektesh

traduki partners 2014 d