përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Neue Literatur aus dem Kosovo

z06 new literatureNjë broshurë informuese dygjuhëshe (gjermanisht/anglisht) për botues, institucione dhe individë që janë të interesuar për letërsinë kosovare.

Broshura Neue Literatur aus dem Kosovo. Autoren/ Übersetzer/Herausgeber/Designer ‒ New literature from Kosovo. Authors/Translators/Publishers/Designers, e botuar nga Qendra Multimedia, Prishtinë, doli në Panairin e Librit në Leipzig 2012.

partner projektesh

traduki partners 2014 d