përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Die rot-grünen Jahre

Fischer, Joschka .

fischer die rot gruenen jahreKujtimet politike të ministrit të jashtëm dhe zëvendëskancelarit të Gjermanisë Joschka Fischer për vitet e koalicionit kuq-gjelbër: Politika e jashtme gjermane në kohërat e ndryshimeve të politikës botërore mbas 11 shtatorit ndërmjet politikës së reformave të brendshme dhe krizave e kontroversave partiake.

Die rot-grünen Jahre.  Deutsche Außenpolitik – vom Kosovo bis zum 11. September (titulli i përkthimit shqip: Vitet kuq-gjelbër: politika e jashtme gjermane - nga Kosova e deri me 11 shtator) nga Joschka Fischer ka dalë në përkthimin slloven (sprovë për lexim) nga Maksimiljan Fras nën titullin Rdeče-zelena leta. Prelomni dogodki od vojne na Kosovu do 11. septembra pranë botimeve Didakta, Radovljica.

partner projektesh

traduki partners 2014 d