Shtyp

Karlović, Roman

.

karlovic_roman
Roman Karlović (lindur më 1976) është një shkrimtar dhe përkthyes kroat. Ndër përkthimet e tij janë pesë pjesë teatri nga Carlo Goldoni dhe ese të Slavoj Žižekut. Është autor i Melankolisë së Perandorisë (Melankolija imperija, 2009), një përmbledhje me ese politike.