përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Aleksandrova, Boryana

.

alexandrova borjanaBoryana Aleksandrova u lind në vitin 1976 në Bullgari, studioi marrëdhënie ndërkombëtare në universitetin "Shën Klementi i Ohrit" dhe u specializua për studime rajonale pranë Institutit të shkencave gjermane humane dhe sociale" "Germanicum", në Sofje. Në vitin 200, fitoi gradën 'doktor' i shkencave politike në Universitetin e Wilhelm-it në Mynster të Gjermanisë. Aktualisht është pedagoge e marrëdhënieve ndërkombëtare në Sofje.

partner projektesh

traduki partners 2014 d