përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Ходене на пръсти

552 ivankovic hodene88 poezitë e poetit, romancierit dhe publicistit kroato-boshnjako-hercegovinas ,Željko Ivanković, i ka përzgjedhur e përkthyer në bullgarisht, Hristo Popov. Titulli është huazuar prej njërës prej poezive.  Në poezitë e Ivanković-it bëhet fjalë zakonisht për zonën prej së cilës ai vjen, për prejardhjen, familjen, mahnitjen për gjuhën.

Vëllimi poetik Ходене на пръсти [Ecje majë gishtave] nga Željko Ivanković është botuar nga Panorama, në Sofje. Poezitë i ka përzgjedhur e  përkthyer bullgarisht (fragment) Hristo Popov.

partner projektesh

traduki partners 2014 d