përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Sjeme smrti

541 karahasan sjemeRomani Sjeme smrti është pjesa e parë e trilogjisë së Dževad Karahasanit Što pepeo priča për matematikanin, poetin dhe astronomin e madh pers, Omar Kajam, dhe për periudhën e kryqëzatave dhe fundamentalizmave të shekullit XI e XII.

Sjeme smrti [Fara e vdekjes] e Dževad Karahasanit është botuar në maqedonisht (fragment) përkthyer nga Nikola Gelevski me titull Семе на смртта pranë botimeve Templum, Shkup.

partner projektesh

traduki partners 2014 d