përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Ilić, Ljiljana

.

ilic ljiljanaLjiljana Ilić u lind në vitin 1971 në Beograd. Studioi gjerrmanistikë pranë Universitetit të Beogradit. Pas përfundimit të shkollës nisi të punonte për median dhe paralelisht merret me përkthime letrare. Deri tani ka botuar përkthime nga Jenny Erpenbeck, Thomas Brussig, Leopold Szondi, Eva Völler dhe Miranda July, si edhe drama. Është anëtare e shoqatës së përkthyesve letrarë të Serbisë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d