përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Weidermann, Volker

.

weidermann volkerVolker Weidermann, i lindur në vitin 1969 në Darmstadt, ka studiuar shkenca politike dhe gjermanistikë në Heidelberg dhe Berlin. Punon si redaktor kulture për revistën gjermane Der Spiegel dhe jeton në Berlin. Libri i tij me titull: Ostende. 1936, Sommer der Freundschaft (2014) bën fjalë për miqësinë e Joseph Roth-it me Stefan Zweig-un në mërgim, dhe është përkthyer në dhjetë gjuhë.

partner projektesh

traduki partners 2014 d