përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Hyska, Blerta

.

hyska blertaBlerta Hyska, e lindur në vitin 1980, studioi politologji në Universitetin e Tiranës. Në Université Paris 8 në Saint-Denis kreu një studim master në teorinë e politikës. Sot ajo punon si kërkuese në Shkollën e Administratës Publike dhe si përkthyese e lirë. Blerta Hyska përkthen nga frëngjishtja në shqip dhe anasjelltas. Ndër përkthimet e saj bëjnë pjesë vepra të autorëve Patrick Lapeyre, Véronique Ovaldé, Grégoire Delacourt, Tedi Papavrami dhe Besa Myftiu.

partner projektesh

traduki partners 2014 d