përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Ricognizioni

426 rossi prepoznavanjaJanë ngjarje konkrete, madje shpesh banale ato që Rossi i sheh si oferta reflektimi. Duke u nisur nga një fragment i vetëm përvoje, ai i përmbledh botën me të gjitha aspektet dhe nuancat e ndryshme të saj.

Vëllimi me poezi Ricognizioni [Zbulime] i Antonio Rossi-t është botuar në kroatisht (fragment), përkthyer nga Tvrtko Klarić, me titullin Prepoznavanja; pranë botimeve Felsina, Zagreb.

partner projektesh

traduki partners 2014 d