përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Corpo stellare

302 pusterla corpo stellareNjë vëllim poetik me poezi për botën parahistorike. Duke përshkuar rrugën e historisë së evolucionit Fabio Pusterla shkruan për trashëgimitë gjeologjike dhe historiko-kulturore, për njeriun e Piltdownit dhe për shumë kafshë, si zogu dodo që nuk fluturon dot ose dasipodidi.

Corpo stellare [Trup qiellor] i Fabio Pusterlas ka dalë në serbisht (sprovë për lexim) përkthyer nga Dejan Ilić nën titullin Звезданотело pranë botimeve Narodna biblioteka "Stefan Prvovenčani", Kraljevo.

partner projektesh

traduki partners 2014 d