përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

Tarar-Tutuš, Meral

.

taral tutus meralMeral Tarar-Tutuš u lind më 1966 në Ludwigsburg. Shkollën e bëri në Gjermani, më pas u kthye në Serbi dhe studioi në Beograd gjuhë-letërsi gjermane. Që nga mesi i viteve 90të e këtej ajo punon si përkthyese e lirë. Në gjuhën serbe ka përkthyer ndër të tjera Ernst Benz (Beschreibung des Christentums, Neue Religionen, Die Vision u.a.), Valentin Gröbner (Der Schein der Person), Guy Helminger dhe Jean Back.

partner projektesh

traduki partners 2014 d