përkthime nga, për në e në Europë Juglindore
Shtyp

TRADUKI në panairin e librit në Tiranë

.

38_tirana
Në bashkëpunim me një numër partnerësh nga Europa Juglindore TRADUKI prezantoi në panairin e 13 të Tiranës një numër botimesh të reja, të cilat u botuan falë programit financues. Së bashku me shtëpinë botuese Ideart TRADUKI i paraqiti publikut të panairt ndër të tjera përkthimin shqip të romanit të Edo Popović Oči.
Shtyp

Milo Jukić mysafir në mbrëmjen letrare të Splitit "Tribina Traduki"

.

37_split
Më 17 nëntor 2010 u zhvillua në Split në mbrëmje tjetër letrare nga cikli „Tribina Traduki“. Mysafirët Milo Jukić, Elvis Bošnjak dhe Nebojša Lujanović diskutuan mbi temën „Të jetosh me dyshimet – koha, kur u bëmë të huaj“. Të moderuar nga Jasen Boko, ata biseduan mbi aspektet financiare të të shkruarit dhe mbi rolin e artit në shoqërinë e konsumit.

partner projektesh

traduki partners 2014 d